Virtueel rondneuzen in de mooiste musea

door | 1 april 2020 | Uitgaan

Google Arts & culture. Ontdek collecties, museums en verhalen uit de hele wereld vanuit je luie stoel.

Via Google Art & culture kun je verschillende musea bezoeken. Je kunt er rondkijken en krijgt uitleg over de aanwezige kunst. Zelf heb ik de tour door het rijksmuseum gedaan. Door de mooie beelden, uitleg en het feit dat je echt rond kunt kijken, krijg je het gevoel er even te zijn. Zo knap gedaan.

Maar je kunt ook de collecties bekijken. Foto voor foto er door heen scrollen. En heb je het gezien, dan ga je opnieuw virtueel op reis en maak je bijvoorbeeld een uitstapje naar Parijs. Je kunt de site bezoeken op je computer maar je kunt ook de app downloaden op je telefoon of iPad.

Zeer de moeite waard.

Google arts & culture

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *