Schiedam helpt

door | 7 mei 2020 | (Mantel-)zorg, Vief

We leven momenteel in een bijzondere wereld. De vergaande maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, hebben grote impact op mensen. Vooral de kwetsbare groepen, zoals ouderen en mensen met een minder goede gezondheid ondervinden problemen.

Maar waar deuren dichtgaan gaan andere juist weer open. Op deze pagina lees je alle acties en initiatieven (zover bij ons bekend) die jou kunnen helpen of waarbij je juist hulp kunt aanbieden.

Zoek je hulp of wil je helpen neem dan contact op met de betreffende organisatie of het initiatief. Liever direct telefonisch contact? Bel Schiedam helpt 088-855 50 27 (maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 uur en zaterdag van 09.00-17.00 uur)

Ben je een inwoner die graag iets voor een ander wilt doen? Kijk dan bij WIL JE HULP BIEDEN wat je kunt doen. Staat jouw vrijwilligersklus er niet bij? Ga dan naar de website van Schiedamhelpt.nl en vul het formulier in.

KLIK

Omdat Schiedam Helpt niet meer online is kun je onder andere via website meer informatie over vrijwilligers vinden

Print dit artikel

Laat een reactie achter

3 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

3 Reacties

 1. Gé Bentvelsen

  De website Schiedamhelpt.nl lijkt niet meer te bestaan. Thans wellicht Klikvrijwilligers ?

  Antwoord
  • Sonja

   Bedankt voor de tip, Gé. We hebben het artikel direct offline gezet. Zodra de juiste informatie er is, zetten we het artikel weer online.

   Antwoord
 2. Jan Rebers

  Klopt helemaal 👍👍💐

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...