Kattenspinsels

door | 1 juli 2020 | Fiefjes, Verhalen

Heerlijk die korte verhalen in kattenspinsels. Een gratis boekje wat ik ooit gekregen heb bij Gourmet. Mijn kat liet de Gourmet staan maar ik het boekje niet. Katten anekdotes van verschillende schrijvers zoals Yvonne Keuls, Midas Dekkers en Rob Bakker etc.

In Kattenspinsels delen de schrijvers op grappige wijze, hun gedachten over katten. Blijspel gaat bijvoorbeeld over de driehoeksverhouding tussen twee katten en een hond. Bastaard Luna, de poes Odille en de jongste kat Vivica. Deze luistert niet en doet allerlei dingen waar de andere niet blij mee zijn. Kattenkwaad dus. 

Met gegrom en dikke staarten wordt duidelijk gemaakt, ik ben Luna, ik ben vijftien jaar en die zwarte mevrouw daar is mijn baas! En ik ben Odille en dat ben ik altijd geweest. Alle stoelen zijn van mij en mijn staart ook. En mijn lijf ook. En als je eraan komt, kan je billenkoek krijgen. 

En dit is er nog maar één van de acht verhaaltjes waarvan Yvonne Keuls er zelfs drie geschreven heeft. 

Een heerlijk boekje voor een kort genietmomentje. Voor een katten fan maar ook als je dit niet bent, is het grappig om te lezen. Ik had niet gedacht dat een gratis boekje zo leuk kon zijn. 

 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik heb veel plezier tijdens het doen van allerlei leuke dingen. Ik speel graag saxofoon en wil nog wel eens puzzelen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.