Mooie tentoonstellingen in museum Vlaardingen

door | 22 juli 2020 | Uitgaan

Woon je in Vlaardingen of omgeving en ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de regio? Bezoek Museum Vlaardingen en ontdek de verhalen over de stad, de regio en de wisselwerking tussen mens en water.

In Museum Vlaardingen kun je een aantal vaste tentoonstellingen bezoeken, maar ook zijn er altijd meerdere tijdelijke tentoonstellingen te bekijken. Zo is momenteel de tentoonstelling ‘Als de lichtjes weer eens branden gaan. Muziek van de bevrijding’ te zien. Bekijk de prachtig vormgegeven omslagen en luister naar bekende nummers als ‘Eens zal de Betuwe in bloei weer staan’, ‘Cheerio Holland’, ‘Trees heeft een Canadees’ en ‘Lili Marleen’. Ook kun je de muziek tot leven brengen door de bladmuziek zelf op de piano te spelen.

Museum Vlaardingen

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website!
Let op: Vooraf reserveren is verplicht.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.