Fietsen in Schiedam

door | 27 juli 2020 | Doen, Fietsen en wandelen

Maak kennis met de drie Maassteden Maasluis, Vlaardingen en Schiedam, met behulp van knooppunten fietsroutes. Het thema van de maand juli is doen. En Fief wil je graag kennis laten maken met je eigen omgeving op de fiets of E-bike. Daarom publiceren we van iedere Maasstad een knooppunten fietsroute. De eerste route in deze serie laat je kennismaken met mooi Schiedam.

De route start bij het TOP-punt (Toeristisch Opstap Punt) van Schiedam. Vandaar start je route naar de verstilde Poldervaart, de haven en binnenstad van Schiedam, om daarna verder te gaan naar het Groene Schiedam Noord. Als laatste maak je kennis met Kethel, vroeger een zelfstandige gemeente, nu onderdeel van Schiedam. De route is 27 km lang maar kan met 10 km worden ingekort door bij knooppunt 68 linksaf te slaan naar knooppunt 50.

Je kunt de route afdrukken, maar als je een (gratis) account hebt op Fietsknoop, dan kun je ook met deze app op je telefoon de QR-code scannen. De route wordt dan direct gedownloaded. Lees hiervoor ook ons artikel over het gebruik van navigatie apps op je fiets.

Dus pak je fiets of E-bike en ga lekker fietsen. Heel veel fietsplezier.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *