Fietsen door Vlaardingen

door | 10 augustus 2020 | Doen, Fietsen en wandelen

Wekelijks ga ik met vriendinnen fietsen. In Vlaardingen hebben we laatst ook een gezellig rondje gefietst door het centrum, langs de Oude Haven, de aanleg van de Blankenburgtunnel en de Trekkade. Het was genieten van mooie natuur en het water. Een aanrader.

Het is een tocht van 34 km. Je kan de fietstocht ook inkorten door aan het aan einde van de Trekkade, de veerpont te nemen naar de Broekpolder. Daarna volg je de knooppunten weer verder.

In het begin was het nog een beetje zoeken, maar vanaf de Oosthavenkade fietsten we zonder problemen. Het lukt ons namelijk bijna nooit, om een hele fietsroute goed te volgen. Al kletsend missen we vaak een knooppunt en maken er dan maar onze eigen route van. Maar deze keer hebben we echt alle knooppunten gevonden. Een prestatie.

De fietstocht start bij station Vlaardingen en leidt je door de binnenstad. Daarna fiets je door de natuur, waar mooie plekjes zijn om te gaan zitten. Er staan voldoende bankjes. Zelf nemen we lekkere broodjes, een sapje én een fles koude witte wijn mee. Heerlijk. Maar je komt onderweg ook voldoende restaurantjes tegen.

Veel plezier!

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Marco

    Hoi redactie leden,

    Wat een leuk idee, om deze route te volgen. Kom je ook langs Vlietzicht voor een kopje koffie.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *