Ga mee naar buiten…

door | 10 augustus 2020 | Doen, Hobby's

Mantelzorg door
Saar aan huis

En laat je verrassen door de bloemenpracht! Samen naar buiten gaan is veel gezelliger, spreek eens een buurvrouw of buurman aan om te gaan wandelen of om een terrasje te pakken. 

Geniet van alles om je heen en zie hoe de wereld weer in beweging is. En kun je niet naar buiten?  Open dan je deuren en ramen en laat de zonnestralen naar binnen.  Voel de warmte van de zon en pak gratis en voor niets je vitamine D op.

Eenmaal buiten zie je de mooiste bloemen. Juist in deze tijd is dat genieten. Heb je zin in een prachtig zomerboeket voor bij je thuis? Wij hebben een leuke tip, ga naar buiten en maak een prachtig zomerboeket. Meer inspiratie nodig ga naar het zomerboeketrecept . Pak de allergrootste vaas die je in huis hebt en verzamel de mooiste bloemen. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Op zoek naar een wandelmaatje om naar buiten te gaan? Gebruik ons prikbord, plaats een berichtje en wie weet gaan jullie binnenkort samen naar buiten.

Mooi wat bloemen doen

Lees hier verder over al het moois wat bloemen kunnen doen.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een creatieve bedenker en denker, een voeler met oneindige energie, een verbinder die ongebonden verbonden wil zijn en voelsprieten heeft voor de juiste mensen op de juiste plek en situatie. Niet geheel onbelangrijk, ik leef met een gezonde dosis humor en zelfspot.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.