Thuis of erop uit?

door | 24 augustus 2020 | Tijd voor jezelf, Vief

Zingeving door
Het Labyrinth

Of je er nu op uit gaat of liever thuisblijft, je kunt het jezelf naar je zin maken. Herken je het gevoel dat je uitkijkt naar een avondje uit? Je kleedt je extra mooi aan, je besteedt meer aandacht aan je make up en/of haar. Een soort blijde verwachting om uit eten te gaan, naar de bioscoop of het theater.

Mocht je om welke reden dan ook niet uit kunnen buitenshuis, maak het thuis bijzonder! Dek de tafel mooi, zet een klein bloemetje neer. Gezellig samen met je partner of nodig familie of vrienden uit. En ook alleen kan het heerlijk zijn om jezelf te verwennen.

Nu onze mogelijkheden in deze tijd wat beperkter zijn, worden wij uitgedaagd om creatief te zijn. Creatieve ideeën en oplossingen om toch aan onze behoeften te voldoen. Om het leuk te hebben en te houden.

Hoe maak jij een dag bijzonder? Wat geeft jou een prettig en bijzonder gevoel? Waar ga jij van stralen?

Of het nu vakantie is, een doordeweekse dag, een feestdag; in iedere dag ligt de belofte om er iets moois van te maken. Jij hebt zelf de keuze en de vrijheid om iets bijzonder te vinden of te maken.

Ga eens kijken op internet voor leuke ideetjes uit of thuis. Ga eens iets doen wat je nog nooit gedaan hebt. Verras jezelf!

En vooral …vindt het jezelf waard om een klein feestje te maken. Ja, zelfs iedere dag! Kleed je extra mooi aan, doe nog een lippenstift op en extra wax in je haar.

Ook al zit je straks achter je Hollandse prakkie.

Expeditie aardbol

Een blog bomvol inspirerende reisverhalen, persoonlijke travel tips en de mooiste reisfoto’s. En dat hoeft helemaal niet aan de andere kant van de wereld te zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat avonturen niet plaatsgebonden zijn.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.