Theater: een serieus onderwerp in een kunstig jasje

door | 26 augustus 2020 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

Naast de ontspanning van een theatervoorstelling kan het ook nog weleens leerzaam zijn. Het ouder worden en mogelijk te maken krijgen met geheugenverlies of beginnende dementie is al serieus genoeg.  Veel mantelzorgers zitten in deze situatie en de diagnose dementie betekent dat de zorg steeds intensiever wordt.

Daarom heeft Theatergroep Vrij een voorstelling gemaakt genaamd ‘Herfst in Schoorl’. In deze voorstelling wordt er met relativerende humor gekeken naar het alledaagse getob over ouder worden en de problemen die zich voor kunnen doen als een partner te maken krijgt met geheugenverlies of beginnende dementie.

Vanuit de samenwerking met Odensehuis de Bovenkamer (inloop voor mensen met geheugenproblemen of (beginnende) dementie en hun omgeving) en de Windwijzer is de Theatergroep Vrij gevraagd om enkele dagen voor Wereldalzheimerdag, op donderdag 17 september, de voorstelling te vertonen.

Je bent van harte uitgenodigd om hier naar toe te komen.

Belangrijke gegevens over de activiteit:

Datum:         17 september 2020

Aanvang:     20.00 uur

Locatie:        De Windwijzer, Schiedamseweg 95 in Vlaardingen

Entreeprijs: € 10,-, inclusief koffie/thee

Na de voorstelling is er gelegenheid voor een nagesprek met deskundigen van De Bovenkamer en Minters Mantelzorg.

Aanmelden

Door op onderstaande mailadres button te drukken, verschijnt er een mail waar je je kunt aanmelden.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teamleider bij Minters Mantelzorg sinds 1 juni 2020. Sinds een half jaar bonus moeder van twee lieve meisjes en woon bijna (samen) in Gouda. Ik werk graag bij Minters Mantelzorg om samen met andere partijen resultaten te bereiken en mantelzorgers nog beter te ondersteunen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.