Een rondje Maassluis

door | 28 augustus 2020 | Doen

Na ons rondje Vlaardingen, nu een rondje Maassluis. Dit keer met z’n tweeën. Met zijn prachtige haven, een historisch stadshart en volop terrasjes op de Markt.

Het is een fietstocht van 23 km. Het rondje Maassluis start bij de Waterweg waar je ook je eventueel je auto kan parkeren. Wij zijn zelf begonnen in Schiedam en hebben uiteindelijk meer dan 60 kilometer gefietst. 

Je fietst langs de Haven, altijd weer leuk om te bekijken. Daarna fiets je door het centrum. En langs de Oranjeplassen met een mooi pad onder aan de dijk. In Maasdijk fiets je langs een tuincentrum, leuk om even binnen te gaan.

Na knooppunt 24 zagen we geen bordjes meer. Waarschijnlijk zijn ze er wel maar zagen wij ze niet. We hebben toen de rode ANWB fietsborden Westerlee – De Lier gevolgd.  Toen vonden we ineens knooppunt 29 weer.  Wij blij, maar dat was van korte duur. We moesten eigenlijk naar knooppunt 30 maar ook deze vonden we niet. Industriepark Coldenhove herkende we wel, dus zijn we die richting maar op geslagen . Daarna kwamen we gelukkig weer  in bekend gebied met de juiste knooppunten. Zo is het toch weer gelukt om de rest van de route te volgen.

We zijn helaas niet goed in het vinden van de knooppunten, maar dit gestuntel hoort bij ons. Je komt altijd weer op de goede weg. En ondanks dit hebben we in elk geval veel plezier gehad.

Ik zou het leuk vinden om te horen of het jullie wel gelukt is om alle knooppunten te vinden. Laat je reactie onder het artikel achter.

Tot de volgende fietsroute!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *