Boodschappengemak

door | 2 september 2020 | Boodschappen, Thuis

Er zijn verschillende supermarkten die je boodschappen thuis bezorgen. Fief is op onderzoek uitgegaan en heeft de mogelijkheden bekeken. Vandaag zetten we het aanbod van Albert Heijn voor je op een rijtje. 

Albert Heijn bezorgt boodschappen aan huis, dat is waarschijnlijk geen nieuws.
Via de app kun je je boodschappen bestellen, de boodschappen worden dan thuisbezorgd. Afhankelijk van het bezorgmoment betaal je bezorgkosten die variëren tussen € 3,95 en € 12,95. Persoonlijk vind ik dat deze servicekosten erg hoog zijn. Daarom ben ik eens gaan kijken of er ook alternatieven zijn. En die zijn er!

Bij Albert Heijn kun je een bezorgbundel nemen. Daarmee bespaar je aanzienlijk op je bezorgkosten. Ook kun je een vast bezorgmoment kiezen. Een aanrader dus! Al vanaf 2 bestellingen per maand is een bezorgbundel voordelig.

Ik heb zelf een bezorgbundel, met bezorging op dinsdagavond. In het weekend pak ik de iPad erbij en bekijk ik wat ik de komende week wil eten. Handig ook dat je vanaf vrijdag al de nieuwe bonusaanbiedingen die vanaf maandag gelden kunt zien. Daar kun je eventueel je recepten op afstemmen. Dat scheelt euro’s!
Ook zitten er in de app hele leuke recepten. Met 1 druk op de knop kun je de ingrediënten toevoegen aan je bestelling. Nog een bijkomend voordeel: de bezorger neemt je lege statiegeldflessen en kratten mee terug en het statiegeld wordt direct verrekend bij het afrekenen.

En de tijd die ik hiermee bespaar? Die besteed ik aan leuke dingen…. én aan kokkerellen natuurlijk!

Albert Heijn

Je hebt een keuze uit meer dan 27.000 artikelen. Niet alleen alles wat je in je vertrouwde Albert Heijn vindt, maar ook producten van Gall & Gall en Etos. Voor dezelfde prijs als in de winkels inclusief het Bonus voordeel. Laat het bezorgen wanneer het jou uitkomt. 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *