Uitgekookt?

door | 4 september 2020 | Maaltijden, Thuis

Het warme eten is een belangrijk moment van de dag. Daar kun je echt naar uitkijken. Maar niet wanneer het koken door gezondheidsproblemen niet meer lukt, of je niet naar de winkels kunt of je niet alleen wilt koken. Dan is een maaltijdservice misschien wel een idee. Maar is dit lekker?

Wij probeerden de maaltijden van Uitgekookt voor je uit. Ons testpanel bestond uit twee dames en twee heren. Voor €25,- bestelden we eenmalig een proefpakket met vier maaltijden. Deze werd keurig thuis bezorgd. Je warmt de maaltijden op in de magnetron, super simpel. Maar we vroegen ons door deze magnetron wel af of de maaltijden dan nog wel smaak hebben.

Na 5 minuutjes in de magnetron was de maaltijd goed warm. En jawel, de groenten waren echt knapperig. Dat was de grootste verrassing. Je proeft ook dat het met verse ingrediënten klaar gemaakt is. De smaken zijn alleen niet heel uitgesproken, het is voorzichtig gekruid. Wij hebben zelf nog wat extra kruiden en wat saus toegevoegd, om het verder op smaak te brengen.

De zomerse stamppot met ananas was lekker fris. Alleen bij het speklapje werd het knapperige randje gemist. De spareribs met gebakken aardappeltjes en een maiskolf waren lekker. En de noedels met gebakken biefstukreepjes en groenten smaakte vers, maar vonden we wel wat zurig door de groenten die waren toegevoegd. Een medium maaltijd was voor de heren net iets te weinig. Maar dan kun je kiezen voor een large portie.

Al met al hebben we goed én gezond gegeten voor ons gevoel. En dat was verrassend voor kant- en klaarmaaltijden. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een prima oplossing is omdat je veel keuze hebt uit verschillende maaltijden en je zelf wekelijks kunt bepalen hoeveel maaltijden je wilt ontvangen.  Het is niet goedkoop, vanaf €6,79 voor een medium maaltijd, maar wel een prima keuze. Je hoeft de deur er niet voor uit en bent zo klaar!

Kijk voor meer informatie op de website.

Uitgekookt maaltijdservice

Sinds 1830 staat de naam Van Marle al voor eerlijk en vers eten. Johan van Marle is opgegroeid met een passie voor verse groentes. En deze passie proeft u terug in de maaltijden van Uitgekookt!

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

 1. Michelle Fransen

  Met regelmaat benoem ik deze maaltijdservice bij patiënten. Na kennismaking blijven ze vaak klant omdat ze de maaltijden er zo smakelijk uit vinden zien en het gevoel hebben goed te eten.
  Kleine eters kiezen ook wel voor 3 maaltijden per week en doen dan 2 dagen met een maaltijd.
  Of er wordt gekozen voor 3 maaltijden omdat ze zelf koken ook graag blijven doen maar er niet elke dag voldoende energie voor hebben.
  Fijn dat deze service bestaat.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *