Gezond en vitaal ouder worden.

door | 7 september 2020 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Saar aan huis

Wie wil er niet eeuwig jong blijven? Gelukkig blijven we langer jong. Al komt er een dag dat je merkt dat ouder worden niet eenvoudig is. Je hebt er veel voorover om zo lang mogelijk in je eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

Hoe kan het ook anders, je wilt “de baas blijven in eigen (t)huis” en terecht! Kinderen helpen waar het kan, buren springen bij en de thuiszorg speelt een belangrijke rol. Mantelzorgen wordt alleen maar meer. Gelukkig is er een oplossing.

Ken je Saar aan Huis al? Saar aan Huis is een particuliere organisatie die de mantelzorger en de oudere thuis kan ondersteunen. Onze Saars kiezen ervoor om met het hart de cliënt liefdevolle en persoonlijke aandacht te geven.  Zij weten en voelen wat er nodig is. Ze hebben ervaring als mantelzorger of een zorg achtergrond. .

Ze zijn flexibel, geven aandacht en koken (samen) een lekkere maaltijd. Je krijgt weer vet op de botten, komt weer buiten, bent meer in beweging en hebt baat bij de hersengymnastiek. Je “gedijt” goed zoals je dat zo mooi kunt zeggen. Je hebt minder zorg nodig en wint een stukje van de verloren zelfstandigheid terug. Na stapjes achteruit naar kleine stapjes vooruit. Dat is pas gezond en vitaal ouder worden!

Afsluitend nog een tip van Saar: Kijk eens om naar je medemens.

Wil je meer weten?

Gezond en vitaal ouder worden begint vandaag

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een creatieve bedenker en denker, een voeler met oneindige energie, een verbinder die ongebonden verbonden wil zijn en voelsprieten heeft voor de juiste mensen op de juiste plek en situatie. Niet geheel onbelangrijk, ik leef met een gezonde dosis humor en zelfspot.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...