Helpling, een helpende hand

door | 16 september 2020 | Administratie, Huishouden, Thuis

Niets is fijner dan wonen in een schoon en hygiënisch huis. Hygiëne is altijd belangrijk maar helemaal  in de tijd van het coronavirus. Een schone omgeving met voldoende hygiëne maakt het mogelijk om nog steeds bezoek te kunnen ontvangen volgens de richtlijnen van het RIVM. Win win, dus laat Helpling helpen!

Helpling is een online marktplaats waarbij huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. Via het platform is het eenvoudig om een huishoudelijke hulp te boeken die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Alle huishoudelijke hulpen hebben een persoonlijk profiel waarin zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere huishoudens bekijken en het uurtarief van de huishoudelijke hulpen zien. Daarnaast kunnen huishoudelijke hulpen in hun profiel een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Anderzijds is het voor de hulpen eenvoudig om via Helpling een vaste klantenkring op te bouwen.

De huishoudelijke hulpen die werken via het platform hebben verschillende achtergronden. Veel hulpen hebben gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector en anderen hebben het vak geleerd door het runnen van het gezin.

Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Dit is te zien in het openbare profiel van iedere hulp. De hulpen hebben een gemiddelde beoordeling van 4,8/5 sterren.

 

Helpling

Laat je ontzorgen en boek eenvoudig een huishoudelijke hulp.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.