Je huis, je thuis

door | 5 oktober 2020 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Zelden waren je woning en je directe leefomgeving zo belangrijk als in deze tijd. Opeens zijn we door het coronavirus veel thuis. Het is dus extra van belang dat je huis gezellig en comfortabel is. Maar wat ook belangrijk is: heb je voldoende ruimte in huis, heb je een tuin of balkon. En kun je in de buurt een stukje wandelen door een stukje groen of een park. Zijn de winkels een beetje in je buurt, zodat je niet te ver weg hoeft. Je raadt het al, het thema van Fief voor de maand oktober is WONEN.

Fief geeft je deze maand veel tips over wonen. Een kleine tip kan bijvoorbeeld al veel doen om een huishoudelijk klusje met meer gemak te doen. Of om je huis nog net wat comfortabeler te maken. Een fijn huis draagt tenslotte bij aan je woongenot. Maar ook aan je gezondheid, geluksgevoel en kwaliteit van leven.  Het is belangrijk je fijn te voelen in je huis, wat dan ook weer goed is voor je gezondheid.

Voor Fief is de maand oktober een spannende maand, want de website wordt officieel gelanceerd. Dit gebeurt in de week van 12 oktober. We gaan uiteraard de media opzoeken. Denk dan aan kranten en plaatselijke televisie, maar ook via facebook en posters zullen we Fief bekend gaan maken. Daarnaast willen we de steden in zodat je Fief kunt ontmoeten in het centrum of op de markt om kennis te maken en kleine weggevertjes uit te delen. Alleen dit plan valt of staat met de ontwikkelingen rondom corona. We houden jullie op de hoogte!

We hebben alvast een nieuwtje: op Fief staat sinds kort een agenda. Deze vindt je rechtsboven op de website. Hierin gaat Fief alle activiteiten in onze regio bundelen. Je vindt daar dus alle kleine en grote activiteiten. Je vervelen hoeft dus zeker niet.

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? In november verloten we onder de inschrijvingen een fitnesstracker. Benieuwd wat dat is? In de komende maand wordt daar een leuk artikel over geschreven. Hou Fief dus in de gaten!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *