Die boodschappen…

door | 8 oktober 2020 | Boodschappen, Thuis

De dagelijkse boodschappen, een dagelijkse zorg…

Zorgen dat er iedere dag een gezonde maaltijd op tafel staat en dat je spullen in huis hebt voor een ‘schoon en leefbaar huis’ kan een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld door een druk leven met werk, sport en een stel kinderen. Of doordat je door beperkingen moeilijk de deur uit kan om naar de winkel te gaan en zelf je boodschappen te doen.

Wat fijn dat er steeds meer supermarkten zijn die boodschappen thuisbezorgen. Of waar je online kan bestellen om de boodschappen vervolgens in een afgesproken tijdvak, op te halen in de winkel.

Met het laatste heb ik positieve ervaringen bij de Hoogvliet supermarkt! Ze hebben een fijne app voor op je telefoon, tablet of computer. In de app zie je de aanbiedingen en kan je het digitale mandje vullen. De servicekosten zijn verschillend bij afhalen of bezorgen.

Bij afhalen betaal je bij een bestelling van minimaal €25,- €3,49 servicekosten. Wanneer je bestelling boven €50,- komt wordt dit €2,49. Bezorgen van de boodschappen kan vanaf €50,- en dan betaal je €5,99 bezorgkosten. Boven een bedrag van €70,- wordt dit €4,99.

Elke week zijn er andere producten waarbij je géén servicekosten hebt wanneer je ze toevoegt aan je bestelling. Hierdoor betaal ik 3 van de 5 keer geen extra servicekosten;

Door het bestellen van de boodschappen heb ik minder stress. Dit komt omdat ik nu niet na mijn werk hoef te bedenken welke boodschappen nodig zijn. En kom ik niet thuis met veel meer artikelen dan ik nodig had.

De servicekosten betalen zichzelf op deze manier terug!

Hoogvliet

Bestel online snel en met gemak.

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Ik ben moeder van 2 jonge kinderen. Ik vul mijn dagen met werk, zorgen voor de kinderen, softballen en verder ben ik veel te vinden in de sportschool.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

2 Reacties

 1. fien

  Ik wil graag de fief nieuwsbrief van de fief ontvangen.

  Antwoord
  • Tanja

   Hallo, wat leuk dat je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief. Onder ieder artikel vindt je de knop om je in te schrijven. Ook vindt je deze knop aan de bovenkant van de website. Lukt het niet, mail dan even naar info@fief.nl
   Groetjes Tanja

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *