Beveilig ook jezelf, niet alleen je huis

door | 21 oktober 2020 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Minters Mantelzorg

Als je het hebt over veilig wonen denk je al gauw aan goede sloten en hoe voorkom je dat iemand bij je in kan breken. Er zijn ook andere soorten van veiligheid. Kun je binnen makkelijk ergens over vallen of tegen aan stoten? Voel ik me veilig met mezelf of de partner waar ik mee woon?

Zomaar wat vragen die kunnen ontstaan als je ouder wordt en het niet meer zo gaat als eerder. Dat kan je onzeker maken en daardoor een onveilig gevoel geven.

Het kan ook zijn dat jouw partner een ziekte krijgt of heeft wat steeds erger wordt waardoor het gevoel van veilig wonen onder druk komt te staan. Wil je daar over praten en zoek je iemand die jou kan helpen om na te gaan wat er mogelijk is aan ondersteuning voor jouw partner en jou zelf? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken mee met jouw situatie en zijn er vooral voor jou, zodat je je nog beter en sterker gaat voelen.

Je beveiligt jezelf als het ware voor wat mogelijk nog komen gaat. Voorbereiding en inzicht in wat er mogelijk is kan helpen om je rustiger te voelen, de zorgtaken aan te kunnen, voor jezelf te blijven durven kiezen en er te zijn voor je partner zoals je dat het liefste wil.

Meer informatie

Wil je meer informatie of contact opnemen? Bezoek dan onderstaande website of bel met Minters Mantelzorg 010-4351022

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Teamleider bij Minters Mantelzorg sinds 1 juni 2020. Sinds een half jaar bonus moeder van twee lieve meisjes en woon bijna (samen) in Gouda. Ik werk graag bij Minters Mantelzorg om samen met andere partijen resultaten te bereiken en mantelzorgers nog beter te ondersteunen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...