Voordeur open.. of toch maar niet?

door | 27 oktober 2020 | Thuis, Wonen

Je kent de verhalen en krantenberichten. Onbekenden bellen aan en gebruiken een smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij je geld en andere waardevolle spullen. Ze zien er vaak heel betrouwbaar uit. Toch maar niet de deur open doen.

Je kunt bijvoorbeeld een kierstandhouder gebruiken aan de voordeur. Maar tegenwoordig is een bel met camera ook mogelijk.

De slimme deurbel.

Met behulp van de mobiele telefoon kun je zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om met elkaar te praten. Er zijn verschillende merken op de markt, met uiteenlopende mogelijkheden. Zelfs met bewakingsfunctie. Inmiddels heeft een half miljoen huishoudens een slimme deurbel.

Veel slimme deurbellen bieden ook de mogelijkheid om beelden op te nemen. Sommige kunnen worden ingesteld bij elke beweging opnemen of alleen bij aanbellen. Eigenlijk mag er geen openbare weg worden gefilmd. Sommige modellen kunnen worden ingesteld op kleine afstand filmen. Dus alleen de eigen voortuin.

Gemiddeld kost een slimme deurbel tussen de € 100 en€ 200. De meest gebruikte merken zijn: de Ringbel van Amazon,  Nest Hello van Google, Eufy Anker, EZVIZ. Maar er zijn nog meer merken. Gewoon even googelen.

Succes!

 

Op zoek naar een slimme deurbel

Op deze Tweakers pagina kun je vele slimme deurbellen vergelijken.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *