Topstukken, een podcast met Albert Verlinde

door | 28 oktober 2020 | Doen, Hobby's

Podcasts, een ontspannende manier om verhalen te beluisteren, nieuwe dingen te leren en te ontspannen. Via YouTube en podcast apps zijn er allerlei podcasts beschikbaar. Nu is er ook een podcast van de BankGiroloterij genaamd Topstukken met Albert Verlinde.

Deze podcast biedt unieke verhalen over de topstukken uit verschillende musea in Nederland. Experts komen aan het woord om de vraag te beantwoorden: “wat is het topstuk uit jouw museum?” Grote musea zoals Naturalis, het Rijksmuseum en het Frans Hals museum komen aanbod. Mooi gemaakt, je volgt een gesprek waardoor het goed toegankelijk is. En Albert heeft een fijne stem om naar te luisteren.

Albert Verlinde zegt hierover:” Als grote liefhebber vind ik het verdrietig dat veel van de prachtige cultuur in ons land maandenlang niet toegankelijk is. Ik hoop dat we via deze podcast iedereen in Nederland toch nog een beetje kunnen blijven inspireren.”

Je kunt de podcast kosteloos beluisteren via een podcast app, YouTube of via de site van de BankGiroloterij.

Genieten!

BankGiroloterij

Cultuur verbindt, inspireert en verrijkt en vertelt het verhaal over waar wij (als Nederlanders) vandaan komen. Cultuur is echter ook kwetsbaar en verdient bescherming, zodat wij en toekomstige generaties ervan kunnen blijven genieten. Wij steunen culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *