Serie kijken?!…..

door | 6 november 2020 | Fiefjes, Tips

Je kent vast dat gevoel wel: Nu effe niets doen, even lekker op de bank, met een kopje koffie of thee. Of iets anders lekkers. En de TV aan. Maar wat ga je dan kijken? Al het nieuws heb je al gezien of gehoord. En daar wordt je ook niet vrolijk van. En alle andere programma’s op de TV zijn allemaal herhalingen.

Hup, de TV dan maar weer uit!

Tot vorige winter, toen half Nederland het had over de serie The Crown, ben ik zelf ook maar eens gaan kijken. Op Netflix moest ik zijn. Dus wij een account aangemaakt en ja hoor! Het werd helemaal een topper toen ik zag dat er nog veel meer goede films en series op te zien zijn.

Om op The Crown terug te komen, vorig jaar zijn seizoenen 1 en 2 van de Crown uitgezonden en vanaf 15 november komt er een seizoen 3 aan. Ohh wat spannend. Ik ga zeker weer kijken.

Ben je ook benieuwd geworden naar Netflix, neem dan eerst een kijkje op hun website.

En staat er op Netflix niets voor jou gade bij, dan heb je altijd Videoland of Prime video. Misschien  wil iemand deze ervaring delen of heeft iemand nog een mooie tip voor een serie? Reageer dan gerust op dit artikel.  

Netflix

Voor een vast bedrag per maand kun je series, films en meer kijken.

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Ramona Rebers

    Leuk en goed geschreven!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *