Hulp bij de thuisadministratie

door | 13 november 2020 | Geldzaken, Hulp

Je partner die altijd de administratie deed is er niet meer. Je hebt geen idee hoe het zit met de verzekeringen, de belasting, de hypotheek, spaarrekeningen etc. Op welke toeslagen kun je aanspraak maken en wat moet er aangepast worden omdat je partner er niet meer is. Of je merkt dat je elke maand inteert op je spaargeld en geen idee hebt hoe je het tij kunt keren. Hoe lang kun je dit nog volhouden voordat je in de schulden komt.

Misschien is een vrijwilliger van de thuisadministratie een welkome steun om je weer in de goede richting te sturen. Je administratie te saneren zodat je door de bomen het bos weer ziet. Je te wijzen op financiële regelingen waar je recht op hebt of je te begeleiden naar een situatie om niet in de financiële problemen te komen.

Als je in Schiedam of Vlaardingen woont is de thuisadministratie van Seniorenwelzijn misschien een oplossing. Bij de intake met een medewerker van Seniorenwelzijn wordt bekeken welke ondersteuning je nodig hebt. Daarna ga je samen met de vrijwilliger aan de slag. Je krijgt dan nét even dat extra zetje om toch die stapels papier te lijf te gaan. Je behoudt zelf de regie. Met de vrijwilliger bepaal je welke acties je gaat ondernemen of wat de vrijwilliger voor je gaat doen. 

Interesse? Meld je dan aan.

Wil je wellicht als vrijwilliger voor dit project aan de slag bij Seniorenwelzijn? Dan kun je dat eveneens via onderstaande adresgegevens doen. Je bent van harte welkom!

Hulp bij thuisadministratie Schiedam

Meld je aan via het algemene telefoonnummer van Seniorenwelzijn: 010 248 68 88 of mail naar thuisadministratieschiedam@seniorenwelzijn.nl

Hulp bij thuisadministratie Vlaardingen

Meld je aan via het algemene telefoonnummer van Seniorenwelzijn: 010 248 68 88 of mail naar thuisadministratievlaardingen@seniorenwelzijn.nl

Hulp bij thuisadministratie Maassluis

Wend je tot Stichting Humanitas https://www.humanitas.nl of de Stichting Boom voor schuldsanering https://www.stichtingboommaassluis.nl

 

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Regelmatig ga ik een stukje schrijven over financiële aangelegenheden. Ik heb mijn hele werkzame leven bij de recherche gewerkt en ik help op dit moment als vrijwilliger, senioren die dat zelf niet meer kunnen, met hun thuisadministratie. Het ligt dus voor de hand dat mijn bijdrage vaak zal gaan over vormen van criminaliteit waar met name senioren financieel de dupe van kunnen worden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...

Help

Help