Wie wil er iets voor een ander betekenen?

door | 17 november 2020 | Fiefjes, Tips

Het fonds Schiedam Vlaardingen stelt geld beschikbaar voor organisaties en groepjes inwoners die rond de feestdagen iets willen doen voor de kwetsbare groepen.

De feestdagen zijn in zicht . Nu met Corona en de beperkingen om bij elkaar deze dagen te door te brengen, gaat de kerst dit jaar toch anders verlopen. Toch zijn er vast hele leuke ideeen om wel met elkaar, maar niet bij elkaar te zijn. Dit kan door bijvoorbeeld een gerecht te koken voor een ander. Of een videobelcirkel. Gewoon wat ideeen!

Het Fonds Schiedam Vlaardingen is op zoek naar leuke, alternatieve initiatieven. Per initiatief kan maximaal € 2.000,00 worden aangevraagd. Dit moet wel door een verenging of stichting aangevraagd worden. De uitvoering moet plaatsvinden in de periode 18 december tot en met 8 januari 2021.

Ook groepjes burgers zonder stichting of vereniging die zich willen inzetten voor de kwetsbare in de samenleving kunnen geld aanvragen voor kleinschalige initiatieven via de Kleine Coronahulp.

Fief vindt dit een mooi initiatief en wil dit graag op deze manier onder de aandacht brengen, zodat we veel mensen eventjes een blij gevoel kunnen geven.

Fonds Schiedam Vlaardingen

De aanvraag kan worden ingediend via een speciaal formulier te vinden op onderstaande website

Kleine Coronahulp

Ook groepjes burgers zonder stichting of vereniging die zich willen inzetten voor de kwetsbare in de samenleving kunnen geld aanvragen voor kleinschalige initiatieven. Kijk voor meer informatie op de website van Kleine Coronahulp.

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    Prima initiatief, goed om dit onder de aandacht te brengen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *