En de winnaar is……

door | 20 november 2020 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De winnaar is bekend van onze winactie onder de inschrijvers van de nieuwsbrief. 
Op maandag 16 november heeft de Fief redactie een naam getrokken uit de honderden inschrijvingen van de nieuwsbrief.

De winnaar van de Xiaomi fitband MI band 5 is Jeanine. We hebben de fitnessband inmiddels overhandigd. Ze was er heel blij mee en gaat haar stappen vanaf nu tellen. We wensen haar veel sportief plezier.

Heb je niet gewonnen maar wil je zelf een Xiaomi fitband MI band 5 kopen? Kijk dan naar deze actie. Onder dit artikel vind je een link naar de winkel van XiaomiProducts.nl, waar je deze fitness tracker kunt bestellen. Plaats de fitband in de winkelwagen, kies vervolgens vervangend bandje, kies de gewenste kleur en plaats deze ook in de winkelwagen. Klik op de winkelwagen en vul in het vakje kortingscode de code FIEFACTIE in. Bij het afrekenen wordt de prijs van het vervangend bandje weer van het totaal afgetrokken. Actiecode is geldig tot en met vrijdag 11 december 2020.

Aan alle deelnemers, blijf de nieuwsbrief lezen en blijf bewegen, het is goed voor je!

 

Verantwoording
De winactie van Fief is niet gesponsord door XiaomiProducts. De prijs is door de Fief redactie uitgekozen en betaald. De kortingsactie is een samenwerking tussen Fief en XiaomiProducts, onder verantwoordelijkheid van XiaomiProducts.

XiaomiProducts

Via onderstaande knop kun je de fitnesstracker bestellen.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    Leuk!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...