Boodschappen? Altijd nodig!

door | 26 november 2020 | Boodschappen, Thuis

Het is vandaag donderdag en dat is altijd de vaste dag van mijn schoonmoeder Bep om boodschappen te doen. Ze komt al ruim  30 jaar bij de Plusmarkt op de Mgr. Nolenslaan in Schiedam.

Bep is nu bijna 84 jaar. Zo’n 25 jaar geleden deed ze meerdere keren in de week boodschappen. Dan haalde ze voor 2 à 3 dagen en dat kon ze dan makkelijk meenemen in haar tas. Naarmate de jaren verstreken, werd het steeds lastiger om de zware boodschappen mee te sjouwen. Bep rijdt geen fiets of auto. En de kinderen er iedere keer voor lastigvallen wilde ze ook niet. Toen haar werd aangeboden om de spullen thuis te laten brengen, was ze eigenlijk snel overtuigd.

Het is zo fijn om even naar de Plus toe te gaan. Je kent de mensen die er werken vaak al jaren en zij kennen jou. Je weet wat er te koop is. Je hebt ook zo je eigen merken. En je maakt er ook snel een praatje of een grapje, omdat ze bekend zijn. Nou, daar heb ik 1 ritje in de week, met de tram vanaf de woning waar ik nu in woon, graag voor over!

Bep moest in het voorjaar verhuizen. Ze woont nu in een andere wijk. Toch gaat ze elke week nog trouw haar boodschappen halen. En ze wordt er meestal hartelijk ontvangen. Toen ik Miriam van de Plusmarkt belde over een artikel reageerde zij enthousiast:

Wat leuk dat je daarover wilt schrijven. Ja, mevrouw Bep is een oude bekende. Ik vind het fijn dat wij als supermarkt iets kunnen betekenen voor mensen. Zodat ze langer zelfstandig hun eigen boodschappen kunnen doen. Nu, in deze Corona tijd, is het zeker fijn dat de mensen toch even hier naartoe kunnen komen om hun boodschappen zelf uit te kunnen kiezen. Maar ook online bestellen is natuurlijk mogelijk.

Plus Van der Meer Schiedam

Boodschappen laten bezorgen als je ze zelf in de winkel gedaan hebt, is alleen mogelijk op donderdag of vrijdag. Boodschappen online bestellen en laten bezorgen is op meerdere dagen mogelijk. Lees hier meer over op de website.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...