Lieve Fief bezoekers…

door | 28 december 2020 | (Mantel-)zorg, Vief

Mantelzorg door
Saar aan huis

Het jaar 2020 gaat de boeken in als een jaar waarin alles anders was. Een jaar waarin afstand houden een regel is geworden. Wij hebben ons op alle vlakken aan moeten passen.

Wat zijn wij ondanks de aanpassingen, het verdriet en de angst er goed in geworden om ons flexibel op te stellen. ‘Anderhalvemetersamenleving’ is verkozen tot Woord van het jaar 2020. Andere woorden die op de nominatielijst stonden waren ‘coronamoe’, ‘hoestscherm’, ‘lockdownfeestje’ en ‘huidarmoede’. Dat hadden we toch nooit kunnen bedenken!

Zo goed en kwaad als mogelijk zijn onze Saars de ouderen en hun familie blijven ondersteunen, indien gewenst met beschermende middelen. Ook nu tijdens deze tweede lockdown zullen zij dit blijven doen met inachtneming van de regels van het RIVM natuurlijk. TROTS op onze Saars in deze bizarre tijd!

Goed nieuws:

Diverse zorgverzekeraars vergoeden in 2021 de dienstverlening van Saar aan Huis. Het gaat daarbij om vervangende (respijt) zorg en aanvullende zorg vanuit de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor naar de huidige voorwaarden van je verzekering. 

Heb je vragen over de vergoeding van mantelzorg in je eigen regio? Neem contact op met de vestigingsmanager bij je in de buurt, zij geven graag advies op maat.

Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een gezond 2021!

Saar aan huis

Kijk hier voor meer informatie

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Een creatieve bedenker en denker, een voeler met oneindige energie, een verbinder die ongebonden verbonden wil zijn en voelsprieten heeft voor de juiste mensen op de juiste plek en situatie. Niet geheel onbelangrijk, ik leef met een gezonde dosis humor en zelfspot.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...