Gelukkig nieuwjaar!

door | 1 januari 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De redactie van Fief wenst je een gelukkig en gezond 2021 toe!

Dit doen we heel graag door middel van een toepasselijke foto met kort gedicht van Martin Gijzemijter. Hij schrijft gedichten waar wij veel inspiratie en kracht uithalen. In de toekomst zullen we vaker foto’s met gedichten van Martin Gijzemijter gebruiken.

Het afgelopen jaar is Fief gestart. We kijken er vol trots op terug. De redactie heeft er ook dit jaar weer veel zin in om de artikelen te gaan schrijven. Aan creativiteit ontbreekt het ook zeker niet. Dat blijkt wel uit onderstaand filmpje van een van onze redactieleden. Die willen we je zeker niet onthouden. Wij werden daar erg blij van!

Een nieuw jaar breekt aan, met hopelijk veel goeds voor iedereen. Nogmaals: de allerbeste wensen voor jou vanuit de gehele redactie van Fief!

Martin Gijzemijter

Voor mooie gedichten, maar zeker ook leuke kaarten en cadeauartikelen met mooie gedichten.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...