Tv-streamingdiensten (deel 2)

door | 5 februari 2021 | Doen, Hobby's

In deze tijden zijn we meer thuis en kijken we ook meer televisie.  Streamingsdiensten worden steeds populairder. In mijn eerdere artikel heb ik de grote streamingsdiensten al besproken. Nu een overzicht van de wat kleinere diensten

Streaming is haast net zo gewoon geworden als lineair TV kijken. En de keuze is dan ook reuze. Het lijstje is zeker niet compleet, het is mijn persoonlijke keuze. Diensten die alleen via je TV-provider geleverd kunnen worden zoals HBO en Film1, blijven buiten beschouwing.

Apple TV+

Bij de lancering in 2019 was het aanbod beperkt, alleen (erg Amerikaanse) series gemaakt door Apple zelf. Nu meer dan een jaar later is de content nog steeds beperkt en Apple only, wat de prijs van €5,- per maand niet echt waard maakt. Koop je echter een Apple-product dan krijg je een één jaar gratis Apple TV+.

NPO start/ NPOplus

NPO start is gratis en je kunt programma’s van de publieke omroep terugkijken, wel voorafgegaan door reclames. NPOplus kost €2,95 per maand en laat je reclamevrij genieten van het aanbod, waaronder ook exclusieve content. 

NLziet

Voor €7,95 per maand kun je niet alleen de publieke omroep maar ook alle commerciële en lokale Tv-zenders streamen en content reclamevrij terugkijken. NLziet claimt dat je geen traditioneel TV-abonnement meer nodig zou hebben mits je alleen in deze zenders bent geïnteresseerd.
Veel kabelaanbieders hebben overigens een vergelijkbare service van uitgesteld of zeven dagen terugkijken met een kastje.

Heb jij een abonnement op een streamingdienst die hier niet is genoemd? Laat het ons weten in de reacties.

 

Heel veel kijkplezier!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *