Yoga online Schiedam

door | 6 februari 2021 | Doen, Sporten

De vorige keer heb ik het over yoga in Vlaardingen gehad, nu is Schiedam aan de beurt. Yogaschool Smrti is bekend terrein voor mij. Ik ga daar al jaren met veel plezier naar toe. 

Samen met mijn dochter, schoonzoon en kleinzoon doen wij elke week een les Do-In yoga. Heel gezellig zo met elkaar. Met mijn dochter volg ik ook de Hatha yoga. De school is heel sfeervol en na de de les drinken we samen een lekker theetje. Helaas moet ik nu nu online de lessen volgen en zelf mijn theetje maken.

Jeanette van yogacentrum SMRTI:

Ik zit met mijn rug tegen de korte kant van de bank en kijk naar buiten. Het is stil buiten. Mijn hoofd tolt echter van alle zorgen en al het gedoe. Ik wil een yogales volgen en klik op de site van Smrti. Yogacentrum Smrti geeft verschillende vormen van yoga voor iedereen en elke leeftijd. In deze corona tijd zijn er zoomlessen. Deze lessen zijn gezellig, omdat je vóór- en ná de les contact kunt hebben met de docent en de deelnemers. Een praatje doet een mens goed.

Ik wil echter een yogales volgen die opgenomen is. Er is rustige yoga met een stoel en rustige yin yoga zittend en liggend op de mat. Maar er is ook de keuze voor Hatha yoga van verschillende docenten. Vandaag echter kies ik één van de opgenomen ‘momentjes voor mezelf’. Ik blijf op de bank voor een ontspanning van tien minuten met kleine bewegingen en laat me leiden door de stem van de docent. Ik hoef niet te kijken naar het scherm, maar alleen te luisteren. Het is echt een heerlijk begin van de dag.

Als ik na de meditatie mijn ogen weer langzaam open, zie ik een roodborstje zitten op de takken van de heg. Wat bijzonder toch dat zo’n vogeltje blijft staan op zulke dunne pootjes. Ik glimlach en ben dankbaar voor wat er is!

SMRTI

Neem een kijkje op de site.

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...