Koffie met Fief online!

door | 12 februari 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Zoals gezegd organiseren wij Koffie met Fief! Een online momentje waarin we elkaar gaan ontmoeten. Iets nieuws, ook voor ons maar een mooie manier om toch met elkaar in contact te komen.

Maar hoe?
Via Facebook Fief is ook op Facebook actief onder de naam @wijzijnfief. Hier plaatsen wij dagelijks artikelen en ander leuk of belangrijk nieuws. Volg je ons al? Zo niet, vind ons dan snel leuk 👍🏻

Donderdag 18 februari om 10 uur staat de koffie bij Sonja en Tanja klaar!
Bij jou ook?

Dan kunnen we met elkaar in gesprek gaan en elkaar via beeld of tekst ontmoeten. Laten we er een gezellig koffiemomentje van maken. Wij zitten in ieder geval voor jullie klaar vanaf 10.00. Loopt het uit, geen probleem, juist een teken van gezelligheid.

Ook wij hebben dit nog nooit gedaan en gaan het gewoon proberen. Dus schroom niet en doe met ons mee. Er zal vast wel iets mis gaan, dat hoort er ook bij. Dus gewoon doen!

Op wijzijnfief vind je het koffie met Fief evenement. Vind je dit een leuk evenement maar kun je deze donderdag niet, laat het ons ook weten!

 

Kijk hier de livestream terug

Live: Koffie met Fief

Via onze Facebook-pagina zijn wij donderdag 18 februari om 10:00 live.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *