Senioren, laat je stem horen!

door | 26 februari 2021 | Fiefjes, Tips

Het is medio 2020 toen ik werd geattendeerd op een nieuwe website. Een website van, voor en met ouderen. Een website voor 60 plussers. Een initiatief van 3 ROGplus medewerkers. De 3 dames zijn erg ambitieus en willen dat de site informatie verstrekt over zaken die belangrijk kunnen zijn voor senioren.

Het is moeilijk om precies datgene te brengen op een website wat interessant is voor een bepaalde groep mensen (lees de senioren uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis). Daar hebben zij wat op gevonden: een team van redacteuren die kunnen schrijven uit eigen ervaring!

Half juli 2020 is de website online gegaan. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en biedt de site uiterst interessante informatie. Vanwege de corona voorlopig in de vorm van dagelijkse artikelen. Het is natuurlijk leuk als er ook activiteiten kunnen worden gemeld. Activiteiten in theater, musea, buurthuizen, bibliotheek, buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen enz. Zodra wij, hopelijk de 2e helft van dit jaar, de corona grotendeels achter ons hebben gelaten kan de agenda gevuld worden.  Wij zijn zeer verheugd met het grote aantal mensen dat de site al weet te vinden.

Als je dit artikel leest en familie, vrienden of buren kent die ook behoren tot de senioren, wijs hen dan op de site. Ook zij kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Heb je anderszins tips die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de site? Geef dit door via de ideeënbus bovenaan deze pagina.

De site is er voor jou, dus abonneer je op de nieuwsbrief!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...