Lentekriebels…

door | 1 maart 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Wat een traktatie waren de afgelopen twee weekenden: Het was echt heerlijk weer! Van een dik pak sneeuw gingen we in één week naar de lente. Tijd om naar buiten te gaan en je huis klaar te maken voor een nieuw seizoen.

Het zonnetje zorgt ervoor dat je weer kunt opladen. Dat hebben we allemaal nodig. De tijd vliegt voorbij en inmiddels hebben we corona al een jaar als ongewenste gast.  Ruud en Petty blikken deze maand terug op de periode om daarna weer vooruit te kunnen kijken.

Online zijn er steeds meer mooie initiatieven om met elkaar in verbinding te blijven. Zo ook ons eerste ‘Koffie met Fief’-moment, live op Facebook. Een eerste aanzet naar een manier om elkaar regelmatig te ontmoeten. We hebben van deze ‘livestream’ genoten en geleerd. Het plan is om mensen uit te nodigen een kopje koffie digitaal, met ons mee te drinken. Hierover volgt binnenkort meer.

Het mooie weer komt precies op tijd voor onze wandelweek! Van 1 t/m 6 maart is het de ‘Fief-wandelweek’. Elke dag verschijnt een artikel waar je zo mee kan weglopen. Zelfs de fietsers binnen de redactie stappen af voor een ommetje. 

Over ‘Ommetjes’ gesproken, we brengen ook graag de Fief ‘Ommetjes’-groep nog een keer onder de aandacht. Via deze app wordt je gemotiveerd om dagelijks een wandeling te maken met een leuk wedstrijdelement. Lees er in dit artikel meer over.

Verder vind je deze maand op Fief: schoonmaaktips, een inspirerend verhaal over een Fief-lezer die 100 wordt en de vaste rubrieken staan ook weer voor je klaar.

Kortom, genoeg om volop van te genieten deze maand. Zet de ramen open en start de ochtend fris met Fief!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...