Een camperavontuur

door | 15 maart 2021 | Tijd voor jezelf, Vief

Zingeving door
Het Labyrinth

Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan wat je al heel lang op je wensenlijstje had staan? Ik weet zeker dat je nog wensen hebt én dat daar ook nu met de beperkingen een mouw aan te passen is.

Vorig weekend heb ik met mijn vriend bijvoorbeeld een camper gehuurd en wat hebben wij genoten! We hebben allebei wel kampeerervaring, maar met een camper op pad was toch iets nieuws. We gingen dus spontaan winterkamperen met een fantastisch lentezonnetje in het vooruitzicht. We wilden ervaren hoe zo’n camper zou bevallen. En dat gaat ook prima Corona-proof!

Achter dat grote stuur in de camper voelde ik mij een koningin op de weg en de glimlach ging niet meer van mijn gezicht. Heerlijk samen op pad, een gevoel van vrijheid én iets nieuws proberen. Voor mij ingrediënten in mijn leven waar ik intens van kan genieten.

Wij zijn samen Overijssel gaan ontdekken; we huurden een plek op camping De Holterberg. Vanaf de camping wandelden wij direct het bos in de Holterberg op. Ook hebben wij twee bewegwijzerde autoroutes van de ANWB gereden; de Sallandroute en een deel van de Harmalandroute. Een echte aanrader! Onderweg stopten we voor een bakje koffie met broodje en zaten heerlijk in het zonnetje bij de camper. Eenvoudig en zoveel geluk!

In het bos raakten we in gesprek met een echtpaar. De vrouw gaf aan veel te wandelen; ‘wat moet je anders doen?’ verzuchtte zij.

Wat je anders moet doen in deze tijd? Er is zoveel te doen!

Kijk alleen maar naar alle leuke tips en artikelen die je op Fief kunt vinden. Wacht niet af op betere tijden, je leeft nu, vandaag! Schrijf je wensen op en kijk wat je vandaag of deze week nog kunt realiseren. Als ik iets gezien heb in het afgelopen jaar, is het dat wij allemaal veel creatiever zijn gaan denken en handelen.

Dus…welke wens ga jij voor jezelf laten uitkomen?

Travel around with me

Leuke autoroutes in Nederland, de mooiste routes op een rij

ANWB er op uit!

10 x de mooiste autoroutes van Nederland

Print dit artikel

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Reacties

2 Reacties

  1. Jan

    Zo is dat, Arianne! Genieten, de dag plukken.

    Antwoord
  2. Connie

    Heerlijk herkenbaar!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...