Boodschappen Jumbo

door | 26 maart 2021 | Boodschappen, Thuis

Al eerder zijn er artikelen gepubliceerd over het boodschappen doen. Of het nu online was of in de winkel en thuisbezorgd. We hebben al diverse winkels voorbij zien komen. Het is nu de beurt aan Jumbo.

Mijn collega bestelt wekelijks bij Jumbo en de vriend van mijn dochter heeft bij een Jumbo afhaalpunt gewerkt. Hun ervaringen zijn allebei positief.

Zo heeft elke supermarkt ook zijn eigen spelregels. Jumbo vraagt om een online account aan te maken.

Het makkelijkste is nog om de app te downloaden:

Kies je boodschappen en voeg deze toe aan het winkelmandje. Als je klaar bent met jouw bestelling kun je een bezorg- of afhaalmoment bepalen. Dan ga je door naar het afrekenen. Dit kan door betaling met PIN bij afhalen of afleveren.

Bij het bestellen van sommige producten worden er geen bestelkosten gerekend. Tip: kijk dus altijd even of er iets bij zit wat je wellicht kunt gebruiken, dat scheelt weer kosten.

Jumbo hanteert een minimum bestelbedrag: 25 euro voor het ophalen en 50 euro voor het bezorgen. Dus jouw boodschappen moeten minimaal voor dit bedrag zijn. Je kunt je bestelling nog tot 24 uur van tevoren wijzigen.

De boodschappen kun je afhalen of laten bezorgen in een krat, daar betaal je 5 euro borg voor. Bij het inleveren van de krat, krijg je het bedrag weer terug. Ook kan het verpakt worden in plastic tasjes, die kosten 5 cent en ook deze kun je weer inleveren.

Een leuke bijkomstigheid is dat Jumbo er soms gratis promotie artikelen bij doet. Zo krijg je de kans om een nieuw product uit te proberen.

foto van beeldbank Jumbo

Jumbo

Meer informatie is te vinden op onderstaande website.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *