Wat eten we vandaag?

door | 31 maart 2021 | Maaltijden, Thuis

Herken je dat? Elke dag diezelfde vraag. Je wilt gezond en afwisselend eten maar eenmaal in de supermarkt, kies je toch weer voor iets wat je al kent. Daarom zijn wij begonnen met HelloFresh.

We eten nu al enkele maanden de maaltijden van HelloFresh en het bevalt erg goed. Elke week worden de maaltijdenboxen thuis gebracht. Dus ik hoef nu nog minder naar de supermarkt en dat bevalt me prima in deze tijd. Ook fijn wanneer je zelf niet meer in staat bent om boodschappen te doen, maar je wel van zelf koken houdt.

Elke maaltijd zit apart in een papieren zak met alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden erbij. Op de receptkaarten lees je stap voor stap hoe je een maaltijd moet bereiden. De recepten staan ook in app. Zo kun je ze altijd nog een keer maken!

Via de app beheer je je bestellingen. Je past het aan, zet het tijdelijk stop en ziet je bestellingen terug.  Ik vind het niet goedkoop. We zijn voor drie maaltijden voor twee personen rond de €40,- kwijt. Best een bedrag, maar we eten bijzonder lekker en genieten er enorm van. De dagen dat we HelloFresh gebruiken voelt het alsof we thuis uit eten zijn. Je eet zo nieuwe dingen, vers en heel gevarieerd. En je  verspilt geen voedsel. Het koken doen we samen, zo gezellig!

Hoe werkt het:

  • Kies je box en stel elke week, uit de vele recepten jouw menu samen. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden je afneemt en voor hoeveel personen.
  • Je box wordt thuisbezorgt op een moment dat dit voor jou uitkomt.
  • Met de recepten kook je eenvoudig de lekkerste gerechten. Echt een feestje thuis.

Voor HelloFresh vind je vaak kortingscodes online om het een keer te proberen. Of vraag een code aan iemand die het al gebruikt.

Een aanrader!

 

Foto: HelloFresh

HelloFresh

Kijk hier voor meer informatie.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *