Lieve Paasgroetjes van Fief!

door | 5 april 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Vandaag is het 2e Paasdag. En of je nu aan het paasontbijt zit of je zit met lekkere paaseitjes aan een kopje thee… geniet ervan! De kleine genietmomentjes moet je zeker in deze tijd koesteren.
De tijd vliegt, we zitten alweer in April…

Alleen al het woord ‘April’ roept een lentegevoel bij me op. De klok is ook alweer een uur vooruit gezet. Ik word letterlijk wakker uit een winterslaap.

Kortere nachten en langere dagen. Daar krijgt een mens weer energie van. En kijk eens naar buiten: de natuur wordt weer stukje bij beetje groen. Het jonge groen en de bloesems verschijnen aan de takken. Ook de temperatuur wordt wat aangenamer, heerlijk dus om weer wat vaker naar buiten te gaan. Wie weet binnenkort wel zonder jas… Wie kijkt er niet uit naar dat moment?

Het thema van deze maand is reizen. Helaas gooit Corona nog steeds roet in het eten, want de koffers pakken en de grens over: dat zit er nog even niet in. Maar Fief zou Fief niet zijn als we geen leuke tips en inspiratie zouden geven. We publiceren deze maand leuke artikelen om in je eigen omgeving gezellige dingen te doen, maar ook om wat verder weg te gaan. Bijvoorbeeld door de fietsendrager uit de schuur te pakken en een leuk stukje Nederland te ontdekken. Ook het ophalen van vakantieherinneringen is een leuk item dat we belichten nu het reizen zelf niet mogelijk is.

Uiteraard publiceren we ook weer een groot aantal informatieve artikelen van de schrijvers van vaste rubrieken. En onze redactie biedt verder een scala aan artikelen over diverse onderwerpen, zoals slapen, verzekeringen en de eigen bijdrage.

Veel leesplezier!  

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...