Gewoontedieren

door | 12 april 2021 | Tijd voor jezelf, Vief

Zingeving door
Het Labyrinth

‘Wat zijn het toch gekke dagen’ hoor ik om mij heen. En dat vooral tijdens de feestdagen en zo ook met afgelopen Pasen.

Die extra vrije maandag doet menig schema in de war schoppen. Waren wij nog maar nauwelijks aan de zomertijd van vorige week gewend. Krijgen wij nu ineens zo’n extra weekenddag cadeau.

Ik merk het binnen ons gezin ook. Wij hebben al ruim 8 jaar een constructieve en bijna nooit afwijkende co-ouderschap regeling. En iedereen vaart er wel bij.
Dit weekend ging het nét even anders en ja, dat merken wij. ‘Bij wie slapen wij? Bij wie eten wij?’ En ‘Oh ja, het is al dinsdag!’.

Herken je dit? Dat je even van de leg bent omdat het nét even anders gaat?

Wij mensen zijn gewoontedieren; toch moet ik er ook niet aan denken om dag in dag uit dezelfde soort dagen te beleven. Een beetje afwisseling is dan ook wel weer leuk.

Hoe is dat voor jou? Heb je voorkeur voor zoveel mogelijk regelmaat in je leven? Of vaar je beter bij afwisseling en verrassingen?

Als je het boeiend vindt om jezelf beter te leren kennen, dan kan je onder andere een leuke psychologische test doen. Onder het artikel vind je de website.

Zeker als je noodgedwongen binnen zit door het slechte weer, door quarantaine of om andere redenen, dan is dit een boeiende manier om wat uurtjes te vullen.

Er zijn niet alleen persoonlijkheidstesten te vinden, maar je kunt ook testen maken in bijvoorbeeld de categorieën kunst en cultuur, gezondheid en geschiedenis. 

Gewoon leuk, gewoon doen!

Test-Quest

Via onderstaande link staan heel veel testen om nieuwe kennis op te doen. Super leuk!

[print-me title="Print dit artikel" target=".printartikel"/]

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...