Koffie, koffie, lekker bakkie koffie

door | 24 april 2021 | Doen, Ontmoeten

Digitaal een kopje koffie drinken, dat kan toch helemaal niet?

Toen er nog geen mobiele telefoon was, zat er altijd een draadje aan de telefoon. Nu heb je internet met allerlei mogelijkheden. Zoals Facebook, Instagram, mailen, bankieren en ga zo maar door. Maar ook met beeldvergaderen. En als je zo kan vergaderen, kun je op deze manier ook gezellig met elkaar koffieleuten!

Een heel goed idee. Je denkt: ik zou best wel even iemand willen zien of gewoon even een praatje pot willen maken. Maar ja, je hebt niemand. Nou, dat valt nog te bezien. Want er zijn veel mensen, met name senioren, die min of meer alleen door het leven gaan. Dan wil je toch regelmatig een leuk praatje, gezellig even babbelen. Gewoon thuis, achter het scherm.

Hoe? Nou, gezellig met Fief! Met behulp van Facebook kun je met anderen gezellig digitaal in contact komen door kennis te maken, onder het genot van een lekker eigen gezet bakkie koffie.

Wanneer? Iedere maandagochtend van 10.00 uur tot 10.30 uur. Even geduld nog: Fief start met het koffiemomentje op 3 mei aanstaande. Komende maandag vind je op Fief alles wat je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Wij hebben er zin in!

En als we het nu toch over het lekkere bakkie koffie hebben. Herinneren jullie je dan Rita Corita nog? Die zong er heéél lang geleden al over. Kijk, luister en zing lekker mee met Rita.

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie

Jongens wie lust er een kop

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie

Wat knapt de mens daarvan op

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *