Wat extra hulp? De CareynKaart!

door | 28 april 2021 | Huishouden, Thuis

Mijn moeder is op leeftijd. 82 jaar is ze al, maar ze woont nog steeds in haar vertrouwde flat. Daar wil ze echt niet weg. En met wat hulp gaat dat prima, ik zou er zelf voor tekenen op die leeftijd. En de CareynKaart biedt daarbij ondersteuning.

Eén keer per week heeft ze een huishoudelijke hulp en regelmatig ondersteun ik haar. Een  boodschapje, wat hulp in huis, een bezoekje aan de arts en laatst bijvoorbeeld op pad voor haar eerst Covid19-vaccinatie. Maar wat zijn er verder nog voor mogelijkheden om het zelfstandig wonen prettig te houden als je ouder wordt?

Al struinend op het internet kwam ik terecht bij CareynPlus. CareynPlus is onderdeel van Careyn voor mensen met én zonder zorgondersteuning. Zij bieden de CareynKaart aan, waarmee je korting krijgt op het brede aanbod. Met deze kaart ontvang je onder andere korting bij de thuiszorgwinkel, op diverse aan-huis-diensten, zoals de maaltijdservice en wasservice. Maar ook krijg je korting op uitjes, sporten en cursussen. En heb je tijdelijk krukken of een rollator nodig? Dan mag je die drie maanden gratis lenen bij Medipoint. Erg interessant allemaal!.
Neem maar eens een kijkje op de website careynplus.nl. De kaart kost € 24,95 per jaar. Regelmatig een maaltijd bestellen (hier krijg je 10% korting op) en de was uitbesteden (met wel 30% korting)? Voor je het weet heb je de kosten er al uit. Het is zeker iets voor mijn moeder!

Verder vind je op de website artikelen over thema’s zoals bewegen, voeding, mantelzorg of zelfstandig wonen, maar ook informatie over rijbewijskeuring voor 75+ en geldzaken. Nuttige tips, die mijn moeder leest, maar ik zelf zeker ook. Want we kunnen tenslotte allemaal wel wat extra hulp én goede tips gebruiken… tenslotte ben ik ook geen 18 meer.

En mijn moeder? Die geniet van iedere dag. Carpe diem (vertaald: Pluk de dag!), roept ze regelmatig.

CareynPlus

Careynplus biedt services die je helpen bij het dagelijks leven. 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *