Het nieuwe Uitgaan

door | 10 mei 2021 | Uitgaan

Zingeving door
Het Labyrinth

Uitgaan was vroeger voor mij op zaterdagavond met vrienden en vriendinnen naar een dancing of een gezellige kroeg.

Wat later werd het uit eten gaan met een bevriend stel. Toen de kinderen kwamen gingen wij een dagje naar de dierentuin. En zo veranderde het uitgaan in mijn leven door de verschillende levensfases heen.

Met mijn nieuwe lief leerde ik het plezier van een festival kennen, gingen wij naar musea en bezochten het theater. Ook is het eropuit trekken in de natuur voor mij een vorm van uitgaan geworden. Rugzak met thermofles koffie en 2 bekertjes mee samen met het vogelboekje en de verrekijker en een leesboek. Wat een verandering ten opzichte van mijn tienerjaren.

Mede door de Coronacrisis heb ik nieuwe manieren van genieten en uitgaan ontdekt.

Uitgaan is voor mij op een andere manier ontspannen, nieuwe ervaringen opdoen, genieten en geprikkeld worden. Of dat nu door cultuur of natuur is, alleen of met anderen; het maakt dat ik weer nieuwe energie krijg. Wat fijn om moe maar voldaan thuis te komen en terug te kijken op een heerlijke dag. Ik ben benieuwd hoe zo’n dag er voor jou uitziet. Is dat een kopje koffiedrinken bij de Hema? Of een glas wijn op een terras bij je favoriete restaurant? Een dagje naar de stad, museum of pretpark?

Wij hebben ons de afgelopen maanden flink moeten aanpassen, veel uitgaan zat er niet bij. Maar …hoe origineel blijken wij met elkaar te zijn! Er is zoveel wél mogelijk gemaakt. Digitaal blijkt er veel te kunnen. Wij zijn flexibeler dan ooit. Graag geef ik jou nog een super leuke tip voor in de buurt of wat verder weg.

Zoek je wandelschoenen maar alvast op, kies een leuke stad en ga er op uit. Wij hebben er in ieder geval van genoten!

Tasty Walk

Bewegen, genieten en steun de horeca; de tasty walk. Kijk voor meer informatie op onderstaande website

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...