Een nieuw onderkomen

door | 18 mei 2021 | Je buurt, Thuis

Er is een nieuw Seniorencomplex verrezen. De Vliet is verhuisd. Eind maart zijn deze nieuwe woningen opgeleverd. Een nieuwe plek – een nieuwe stek.

Het zijn 64 sociale huurappartementen. De woningen hebben 2 of 3 kamers. Met een berging op de begane grond. Elke bewoner heeft een balkon of op de begane grond een tuin. De appartementen zijn zonder gasaansluiting, en energiezuinig, daarmee op de toekomst voorbereidt.

De Vliet heeft twee entrees: een aan de PC Hooftlaan en de andere aan de G.A. Brederolaan. Het complex heeft ook een ontmoetingsruimte, waar activiteiten gedaan kunnen worden. Maar dit wordt vooral een plek om elkaar te ontmoeten. Bewoners van het complex kunnen binnendoor naar de ontmoetingsruimte.

Wil je een kijkje nemen, klik dan op onderstaand filmpje.

In eerste instantie worden deze appartementen toegewezen aan de bewoners van de oude Vliet. Daarnaast worden ze toegewezen volgens de woningtoewijzing van Woonnet Rijnmond.

De eerste sleutels zijn al aan bewoners uitgereikt. Die zijn al aan het verhuizen. Veel woonplezier gewenst in dit mooie, nieuwe complex.

Meer informatie

Wil je meer weten over de nieuwbouwplannen, neem dan een kijkje op de website.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik heb veel plezier tijdens het doen van allerlei leuke dingen. Ik speel graag saxofoon en wil nog wel eens puzzelen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *