De Fief fietsdag

Op donderdag 3 juni is het Wereld Fietsdag! Fief doet hier graag aan mee. We zijn dol op fietsen. Fietsen is leuk én gezond. Onze redactieleden delen regelmatig tips en routes in artikelen op Fief. Daarom nu een fietsdag. 

Wij pakken uit met drie leuke routes door de natuur. Deze routes kun je starten in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. De opstartpunten zijn de TOPpunten. Hier ontmoeten we elkaar met een kopje koffie/thee. 

Meld je aan voor 27 mei. Dan kun je op donderdag 3 juni de route met een leuk gevulde goodiebag bij het startpunt ophalen. Van daaruit kun je gelijk op de fiets stappen. Er zijn geen kosten aan de fietsdag verbonden. Er is ook een leuke wedstrijd aan verbonden. Maar daarover meer na de aanmelding. 

De routes zijn beschikbaar als print waar ook een QR-code opstaat om de route te starten in de populaire fietsapps fietsknoop en route.nl. Bezitters van een GPS systeem kunnen de routes op 3 juni na 9.00 uur downloaden van het Fief prikbord. 

Klik op deze link voor meer informatie en om je aan te melden voor de fietsdag. We houden je dan op de hoogte.

Graag tot ziens op donderdag 3 juni. 

 

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Jan

    Zo is dat Ruud. Aanmelden kan nog 2 dagen, dus doe het nu!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *