Fief fietst de zomer tegemoet!

door | 31 mei 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

We hebben veel geduld moeten hebben, maar eindelijk is ‘ie er dan: de zon! De wereld ziet er gelijk een stuk vrolijker uit. Zeker nu ook de terrassen weer open zijn en er komen binnenkort nog meer versoepelingen aan. Zo gewoon als alles ooit was, zo bijzonder is het dat we weer (bijna) alles mogen.

Haal de loungeset of balkonset maar weer uit de schuur of kelder, lekker met je gezicht in de zon en vitamine D opdoen. De temperatuur schiet al aardig omhoog naar zomerse waarden, dus geniet met volle teugen van het buitenzijn. Lekker lezen, een drankje erbij en misschien zelfs al de barbeque aan.

Donderdag 3 juni, op Wereld Fietsdag, is het eindelijk zover: de Fief fietsdag. Er zijn geweldig veel deelnemers, zo leuk om te zien. We zijn nog druk met de laatste voorbereidingen bezig en hebben er ontzettend veel zin in. Dat wordt een mooi fietsfeestje met een zonnetje.

Deze maand starten we dan ook met een fietsweek, leuke artikelen over je fiets meenemen in het OV, hoe stal je je fiets etc. Verder lees je deze maand veel luchtige, zomerse artikelen. Bijvoorbeeld over zonnebrand, vakantieverhalen en een minder prettig iets…tekenbeten.
Ook heeft onze redactie interessante informatieve artikelen in petto: over DigiD, maaltijden, de kapper aan huis en nog veel meer. Neem dus dagelijks even een kijkje op Fief!

Zonnige groet!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *