De Fief fietsdag!

door | 4 juni 2021 | Doen, Fietsen en wandelen

De verwachtingen waren niet hoog gespannen. In verband met wereldfietsdag een fietstocht organiseren… Een tocht over 30 km met startpunten in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Als redactie maakten wij een inschatting van het aantal deelnemers. We kwamen uit tussen de 30 en hooguit 50 deelnemers. Wat schetste onze verbazing? Meer dan 200 aanmeldingen!

Gisteren was het zover. De deelnemers lieten ons niet in de steek, evenmin de weergoden. Wat was het prachtig fietsweer. Iedereen hield zich keurig aan het aangegeven tijdslot voor het ophalen van het tasje met lekkere, leuke en nuttige inhoud. Zoals de routebeschrijving. En….uitsluitend heel enthousiaste, hartverwarmende reacties van iedereen.

We hadden alles zo goed voorbereid, routes uitgestippeld. Eens te meer bleek maar weer dat het leven niet met een schaartje is te knippen. Onderweg bleken sommige knooppunten wat onduidelijk te zijn weergegeven. Onze excuses voor het ongemak als het je is overkomen.

Enkele reacties:

We hebben de tocht gewoon in tegengestelde richting gefietst, niets aan de hand.

Wat staat alles mooi in bloei.

We zijn op plekken geweest die we nog nooit hebben gezien.

Onderweg zijn er door de fietsers foto’s en filmpjes gemaakt. We zijn benieuwd naar het resultaat. De redactie zal alle foto’s bekijken en de mooiste zal de fotowedstrijd winnen. Dus stuur ze in!

Wij zijn jullie allemaal zeer dankbaar, want jullie hebben deze fietsdag tot een onvergetelijke dag gemaakt. Heel veel dank!

En een groot dank je wel voor de Brug, de Polderpoort, Sushi A20 en Deelfruit voor de lekker bananen!

Het was fantastisch.

 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *