Dit is de winnende foto!

door | 22 juni 2021 | Doen, Fietsen en wandelen

Wat hebben we genoten van de Fief fietsdag op donderdag 3 juni!  Schitterend weer, vrolijke deelnemers en leuke en lieve reacties. We hebben er een fotowedstrijd aan verbonden. Maak onderweg een foto met Fief zodat we “toch een beetje” met elkaar fietsten. Nou, we hebben toch mooie inzendingen gekregen. Geweldig!

Wat een leuke foto’s, op de meest uiteenlopende plekken. De een mooi, de ander grappig en dan weer een waar je stil van wordt..  Alle foto’s zijn op het prikbord van Fief geplaatst, dus neem vooral een kijkje!

Met de hoofdredactie hebben we alle foto’s goed bekeken en na veel wikken en wegen, want ze waren allemaal leuk, hebben we een winnaar gekozen. Tenslotte kan er maar één de winnaar zijn…

En deze is gemaakt door Diny van Pelt! Zij heeft het Fief Fietspakket gewonnen. Omdat Diny nu nog lekker van haar vakantie aan het genieten is, overhandigen wij het pakket later aan haar.

In het zonnetje

Maar ook deze twee foto’s willen we graag nog in het zonnetje zetten:

Bedankt voor alle inzendingen en leuke reacties. Voor nu gaat Fief eerst aan de slag met een wandeling door Maassluis in oktober. En wie weet, volgend jaar weer een fietsdag! In de tussentijd vind je op Fief maandelijks nieuwe fietsroutes in de regio. Hou Fief in de gaten!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *