Iedereen vergeet weleens wat!

door | 26 juni 2021 | Fiefjes, Verhalen

Een gênante herinnering uit 1986. Mijn ouders hadden een grote hond, een Sint Bernhard. Deze ging logeren bij mijn broer. Ik zou hem wel brengen want hij kon rechtop in mijn auto staan.

Mijn schoonzus reed ook mee. Dan kon ze ‘Dana’, dat was haar naam, in de gaten houden. Achteraf gezien had ze beter mij in de gaten kunnen houden. Ik zag toen ik wegreed dat het gas op was, dus even tanken, betalen en verder. We hoorden een grote klap en ik zei “Dana, een beetje rustig, we zijn er zo”…

Ik was net de weg opgereden toen er een auto dicht naast me kwam staan, ik keek heel verbaasd, was een leuke man, dacht ‘wat wil hij van mij’? Ik voorzichtig verder rijden, maar hij sneed me af met een lachend gezicht.

Ik deed mijn raam open en vroeg wat er was? “Er hangt een slang aan je auto!” Even kon ik niets zeggen, maar toen drong het tot mij door. Hup, de auto uit en vroeg toen heel stom “wat moet ik nu doen”? “Zou hem er maar afhalen” was het antwoord. Samen met mijn schoonzus zijn we eerst hard gaan lachen.

Bij het benzinestation stonden allemaal mensen te kijken. Met veel moeite heb ik de slang er afgehaald, zo goed mogelijk opgerold en met die zware slang naar het benzinestation gelopen. En toen naar binnen…

Het eerste wat de caissière zei was “waarom deed u dat”, ik kon geen antwoord geven op die vraag. Keek haar alleen maar aan. Toen zei ze heel streng “schrijf hier uw naam en adres maar op, u hoort er nog van”. Nooit meer iets van gehoord!

In de auto waar mijn schoonzus met Dana zat te wachten, kregen we enorm de slappe lach om de vraag van de caissière. Ik heb nog wel even sorry gezegd tegen ‘Dana’ 😉

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *