Als je haar maar goed zit!

door | 30 juni 2021 | Tijd voor jezelf, Vief

Vandaag is het Nationale kappersdag, een dag waarop alle kappers in het zonnetje worden gezet. En natuurlijk horen daar ook de thuiskappers bij. Tijdens de lockdown hebben alle kappers het enorm zwaar gehad. Uiteraard geldt dat ook voor andere beroepen, maar op deze Nationale kappersdag mag het even specifiek gezegd worden over de kappers.

Wat hebben we de kapper gemist tijdens die lockdown. Zo’n beetje iedereen had wel een coronakapsel. We gingen massaal aan de slag met de eigen schaar of een pakje verf. Al pakte dat niet altijd even goed uit…. een hap uit je haar of een aparte kleur haar, daar hoorde je regelmatig iemand over.

Maar gelukkig zijn de kappers weer open. Wanneer je er verzorgd uitziet, voel je je beter. Een bezoekje aan de kapper helpt daar zeker aan mee.

Maar wat als je door omstandigheden (even) niet naar een kapper kunt gaan. Bijvoorbeeld omdat je gezondheid het niet toe laat of dat je minder goed ter been bent. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je je eigen omgeving gewoon prettiger vind. Dan is een thuiskapper de oplossing. Die komt gewoon naar jou toe op een dag en tijd die voor jou het beste uitkomt. Voor het bijpunten van je haar of voor een complete metamorfose…

Een van de organisatie die een thuiskapper biedt is CareynPlus. En met de CareynKaart krijg je ook nog eens 10% korting op de aantrekkelijke tarieven

Kapper aan huis CareynPlus

Onze thuiskappers zorgen ervoor dat u en eventueel uw gezinsleden weer een mooi kapsel krijgen. Leden van CareynPlus krijgen ook nog eens korting.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *