Zomers genieten in de buurt!

door | 5 juli 2021 | Groetjes van Fief

Het is weer zomer. Veel mensen gaan weer op vakantie in eigen land of naar het buitenland. We kunnen weer zoveel meer, na ruim een jaar van maatregelen. Heerlijk erop uit trekken en genieten. Maar ook in je eigen buurt kun je genieten.

We zijn het afgelopen jaar noodgedwongen veel meer om ons heen gaan kijken. Wat kan ik thuis doen, maar ook in mijn directe omgeving. Op deze manier zijn we er achter gekomen dat ook in onze directe omgeving genoeg is om van te genieten. Want als je geniet van de kleine dingen in het leven, dan wordt het leven steeds leuker. Uitgebreid koken voor jezelf, vanuit je stoel genieten van de kleine frutsels die heerlijke herinneringen oproepen, of op een bankje in het park een vogeltje spotten. Of smullen van een heerlijk ijsje van de ijscoman. Zomaar wat kleine dingen die we ongemerkt meer zijn gaan waarderen.

Laten we dat gevoel vasthouden, blijf de kleine dingen waarderen. Maar ga er ook zeker weer wat meer op uit nu het weer kan.

Fief biedt je daarvoor deze maand veel leuke artikelen. Met tips om er in je buurt op uit te trekken, zoals heerlijk wandelen langs de Waterweg, leuke fietsroutes en activiteiten in de buurt. Maar ook veel nuttige tips, zoals reizen met het AutoMaatje, huishoudelijke tips en meer. We sluiten deze maand voor het eerst af met een leuke zomerpuzzel waar een zomerse prijs mee te winnen is.

Geniet met volle teugen van de zomer (en natuurlijk ook van onze artikelen)!

Print dit artikel

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben de trotse moeder van twee zonen en getrouwd met Gerard. Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Ook mountainbiken in de bossen vind ik heerlijk. Kortom, een bezige bij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...