Er weer even tussenuit

door | 28 juli 2021 | Eropuit, Vakantie

Hotel Schaepkens is een mooie locatie om er even tussenuit te gaan. Al zijn we wat huiverig om iets te plannen voor de vakantie. Je wilt er toch wel even uit.

Vakanties werden door corona uitgesteld of afgezegd. Langzaam begint het weer op gang te komen. Heb je ook weer zin om er even tussenuit te gaan? Even de sfeer van vakantie te proeven? Dan is Valkenburg een plaats waar je heerlijk kunt genieten van de natuur of een gezellig terrasje. Zeker nu, na de waterramp en Corona, zijn de horeca en andere ondernemers blij met de gasten, zoals het Hotel Schaepkens.

Hotel Schaepkens is al meer dan 50 jaar een prima hotel voor verblijf van senioren. Het ligt middenin het centrum van Valkenburg, maar ook niet geheel in de drukte. daardoor is het Hotel zelf niet door het water geraakt. Gasten zijn meer dan welkom. Het hotel biedt verschillende arrangementen.

Veel plezier alvast!

Hotel Schaepkens

Welkom bij het gezelligste hotel van Valkenburg.

 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *