Verhuizen of traplift?

door | 29 juli 2021 | Thuis, Wonen

‘Wonen’ door

ROGplus

De kans dat lopen en dus waarschijnlijk ook traplopen met de jaren steeds moeilijker wordt is bijna onvermijdelijk voor iedereen. Als je in een eengezinswoning woont kan de trap dan een heel obstakel worden.

Een traplift kan een mooie uitkomst bieden. Tegenwoordig is er veel mogelijk op dit gebied. Zelfs op wenteltrappen kan in deze tijd een traplift geplaatst worden. Wat het nog aantrekkelijker maakt is dat je zelfs gebruik kunt maken van een tweedehands traplift. Goedkoper en duurzamer.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën wordt de tweedehands traplift helemaal op maat gemaakt voor jouw trap. Een gerecyclede traplift die na inmeten soms al binnen 48 uur geplaatst kan worden.

Verhuizen is dan  toch niet nodig!

Otolift

Trapliften nieuw en tweedehands.

Smienk trapliften

Een veilige traplift voor een lage prijs.

Afdrukken

Al 12,5 jaar werk ik als WMO consulente. Het persoonlijke contact met cliënten en het samen zoeken naar een passende oplossing voor hun vragen, vind ik het leukste om te doen. Thuis zoek ik mijn ontspanning in tennis en leuke dingen doen met mijn gezin.

Meer artikelen op Fief...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *