Wat beweegt jou?

door | 2 augustus 2021 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Augustus staat in het teken van bewegen, maar wat beweegt jou? Wij zijn geen fan van de sportschool maar zorgen wel dat we voldoende in beweging zijn. Wandelen, fietsen en yoga. En jij? Bewegen kan op vele manieren, een dagelijks loopje naar de supermarkt of de trap nemen in plaats van de lift. Bewegen doe je op eigenwijze.

Ook bij Fief is het komkommertijd, redactieleden genieten van hun vakantie en andere komen weer langzaam op gang. Maar stil zitten doen we niet. We zijn ons aan het voorbereiden op het komende half jaar. Een leuke activiteit organiseren, nieuwe plannen maken en op zoek naar uitbreiding van de redactie.

Ook de schrijvers zijn volop in beweging met hun artikelen. Er wordt geschreven over wandelen, fietsen of buiten lekker bezig zijn door bijvoorbeeld naar vogeltjes te kijken. De schrijvers van de vaste rubrieken doen met ons mee. Waar de één schrijft over traplopen, schrijft de ander over het belang van bewegen. Natuurlijk met een vrolijk zomers accent.

Kortom: Fief zit niet stil deze maand… wij komen zo wel aan onze 10000 stappen. 😉

Ben je zelf een schrijver of ken je iemand die graag schrijft, meld je dan aan bij Fief en wie weet loop je binnenkort als nieuw redactielid met ons mee.

We wensen jullie een mooie zomermaand, blijf Fief!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *